Tel.: 0475 83 63 71
De juiste temperatuur

Koelcel kopen in Limburg op maat van uw zaak

Uw horecazaak of voedingswinkel staat vaak onder druk van de tientallen regels en de wetgeving die door de overheden worden opgelegd. Het exact bewaren van uw voedingsmiddelen en bereidingen is hier ongetwijfeld ook een onderdeel van.

Wanneer de voedingsinspectie bij u langskomt is de juiste temperatuur van uw koeltoog, koelcel of vriescel één van de aspecten die als eerste zal gecontroleerd worden, naast de noodzakelijk hygiëne uiteraard. Boetes die uitgeschreven worden wegens het niet correct naleven van deze temperaturen kunnen vaak zeer hoog oplopen en zouden het einde van uw zaak kunnen betekenen.

Neem dus geen risico en zorg voor een goed werkende koelcel die u bij ons kan kopen in Limburg. Wij werken sinds jaar en dag met polyurethaan isolatiepanelen die de perfecte basis vormen voor onze koelcellen. Onze producten worden op maat gemaakt indien u dit wenst.

Bovendien kan u bij ons niet enkel uw koelcel kopen maar wij zijn ook erkend verdeler van vriescellen, koeltogen en frigo’s in Limburg.  Kortom alle presentatie of bewaarplaatsen die fris of zeer koud moeten hebben, kan u bij ons vinden.

Kom langs en bekijk ons assortiment of contacteer ons voor meer info (via telefoon, contactformulier of lucky.cool@telenet.be)!

Contacteer ons!0475 83 63 71