Tel.: 0475 83 63 71
Hoogstaande prijs/kwaliteit

Airconditioning kopen in Limburg tegen een marktconforme prijs

In de verschillende soorten airconditioning die er op de markt zijn bestaan er heel wat prijsverschillen. Eerst en vooral heeft u de verschillende merken, waarbij u bij bepaalde merken zuiver de naam gaat betalen. Deze merken staan echter niet garant voor betere kwaliteit, integendeel!

Als huismerk gebruiken wij vooral de toestellen van het merk Midea. Wij zijn ervan overtuigd dat dit merk een zeer hoge prijs/kwaliteitsverhouding heeft zodat een airconditioning kopen in Limburg en omstreken een betaalbaar feit blijft.

Naast de aircotoestellen die wij installeren bij mensen thuis voorzien wij ook bedrijven van de nodige verkoeling en/of verwarming. U kan bij Lucky Cool dus ook perfect terecht om een airconditioning te kopen voor uw firma. Uiteraard overlopen wij met u de meest geschikte toestellen en installatievormen zodat uw bedrijf een optimaal klimaat zal krijgen.

Dit zal zowel resulteren in tevreden werknemers als in goedgeluimde klanten en uiteraard zijn dit twee onontbeerlijke factoren om uw zaak draaiende te houden.

Bel of mail ons voor meer info of voor een vrijblijvende prijsofferte!

Warmtepomp = duurzame verwarming

Warmtepomp offerte uit Limburg, goedkoper dan u denkt!

Wie verwarmt met een warmtepomp gebruikt eigenlijk de natuurlijke warmte die aanwezig is op onze aardbol.  De werking komt eigenlijk een beetje neer op die van een koelkast, maar dan in omgekeerde zin.

Een warmtepomp haalt de warmte uit de lucht, uit water of uit de aardbodem.  Door middel van koeltechnologie kan men uiteindelijk deze warmte gaan omvormen tot bruikbare energie. Het grote voordeel van de werking via warmtepompen is dus de energiebesparing die u hiermee realiseert.

Een warmtepomp offerte te Limburg wordt vaak opgesteld in combinatie met de plaatsing van een ventilatiesysteem. Ook het koelen van een woning of gebouw kan hiermee gecombineerd worden zodat u uiteindelijk een optimaal rendement kan creëren.  Bovendien zijn er heel wat premies te verkrijgen voor wie een warmtepomp laat installeren.

Vraag meteen uw warmtepomp offerte aan (via telefoon, contactformulier of lucky.cool@telenet.be) voor uw woning of firma te Limburg of aanpalende regio’s en ontdek de ontelbare voordelen die deze vorm van energie u zal opleveren!

Contacteer ons!0475 83 63 71